XIAOMI YOUPIN HOTO SMART KITCHEN SCALE



Fullextrás okos mérleg a HOTO-tól, mely a Xiaomi ökoszisztéma tagja. Minimalista dizájnnal 0.1-3000 gramm között képes mérni,
Mi Home támogatással.

Fekete, igényes papír dobozban érkezik, a használathoz 3 db AAA méretű elem is tartozék. Kerek, fekete színű 18 cm átmérőjű mérleget kapunk, az oldalán egy tekerhető gombbal, edzett üveg védelemmel.  


Az üvegnek köszönhetően tükröződik, alapvetően nagyon jó néz ki, egyértelműen a konyhánk egyik éke lehet. Kontrasztos, mindig jól látható LCD kijelzőt kapott. 3kg-ig tud mérni, 0.1g pontossággal.
(g/ml/oz/lb:oz mértékegységek érhetők el)

Mi Home alkalmazással használható, az eszköz párosítása, felvétele kevesebb mint egy perc alatt megtörténik. Okos funkciója használatával igény esetén rögzíthető vele pld. a napi tápanyag bevitel, recepteket menthetünk el, kávéfőző asszintens stb.

Oldalt egy többfunkciós gombot találunk, forgató és nyomó mozdulatokkal választhatunk a funkciók közül. A mérleg automata lekapcsolás funckióval rendelkezik, így 3 perc elteltével az energia takarékosság jegyében a készülék lekapcsolja magát.

HASZNÁLAT

A mérleget lehet Bluetooth csatlakoztatás nélkül is használni. LCD kijelzőn kiírja a mért értéket, az oldalán lévő többfunkciós gombbal pedig válthatunk a mértékegységek között. Ezen felül pedig ki- és bekapcsolhatjuk az eszközt, és tárázhatjuk. Az okos funkcióként összekapcsolódik Bluetooth-on keresztül a Mi Home alkalmazással, valós időben mutatja, hogy éppen mit mérünk. Praktikus, mert ha éppen kitakarjuk az eszközön a kijelzőt, akkor is láthatjuk, hogy mennyi a súly amit mérünk. További funkciója, hogy lehet bele recepteket menteni, így a következő alkalommal pedig már elég csak kiválasztani mondjuk a pizza tésztát, sorban mutatja, hogy miből mennyit kell kimérnünk a tésztánkhoz.   
Ezen felül még rendelkezik egy "Brewing Assistant" funckióval, csepegtetős / filter kávék készítéséhez is.


VÉLEMÉNYÜNK:

Nagyon minőségi, csodaszép mérleget kapunk, mely több okos funkcióval rendelkezik, recept lementéstől egészen a kávéfőző asszisztensi funkcióig.
A konyhai mérlegek között dizájn tekintetében igen sok "kacatot" látni, de a Xiaomi / HOTO konyhai mérleg korántsem ilyen, ez tényleg dísze lesz a konyhánknak.



A HOTO okos mérlege most rendkívül vonzó áron, US$38.99 helyett a 30%-os akció keretében mindössze US$27.99 (8.000 Ft) vásárolható a BGJUTD542  kupon használatával  vámmentesen a "BG Express" vagy "EU Priority Line" kiválasztásával partnerünk a Banggood webáruházából 2021.06.30-ig !

Kérlek, a lenti link megnyitásával és a fenti kupon használatával vásárolj, ne Mobil APP-pal ! Köszönjük ! 







Megjegyzések