IWOOLE SMART LED DESK LAMP BEMUTATÓ







Tuya okosotthon alapú asztali okos lámpa érkezett az IWOLEE gyártótól,
Amazon Alexa és Google Assistant támogatással szerkesztőségünkbe a Banggood-tól.

TULAJNDONSÁGOK, FUKCIÓK:

Az okostelefonos vezérlés mellett hanggal is lehet irányítani, Google Asszisztens vagy éppen Amazon Alexa segítésével. Dual-Band wifi támogatás. (2,4 GHz és 5GHz)

Akár 16 millió szín használata, 8 féle előre programozott mód, 550 lumen fényerő, fehéregyensúly  2800K-3500K állítható. Tuya okos rendszerbe integrálható. Letisztult forma és kinézet.

A Tuya  2014-es megalakulása óta teljeskörű megoldást kínál azoknak, akik valamilyen okosotthon, vagy IoT (Internet of Things) terméket forgalmaznak, gyártanak.  A Tuya platformhoz közel 100 000 termék tartozik már, 500 termék kategóriát felölelve, 2019 óta Microsoft stratégiai partnerként. 




GYÁRTÓI ADATOK,PARAMÉTEREK

A lámpa EU szabványnak megfelelő, teljesen Angol nyelvű kezelési útmutatóval érkezik,
illetve 220v csatlakozóval. A lámpa hagyományos használatához billenőkapcsolóval rendelkezik. 

A lámpa kicsomagolást követően maximum 2 percen belül üzemképes a Tuya Smart App használatával.  Látja és kezeli egyaránt a  2,4 GHz és 5GHz wifi hálózatokat.
Tuya Smart App párosítás után a Google Home is felismeri, kezeli a lámpát és ezáltal hang vezérlés is támogatott a Google Assistant használatával. 



Az elkalmazásban előre beállított hangulatokat (8 féle) is aktiválhatunk, plusz időzíthetjük a be- és kikapcsolást is, ha szeretnénk.

A lámpa fényereje remek, (8W) beállítása, kezelhetősége roppant egyszerű. Az anyagfelhasználásra sem lehet panasz, illetve a kinézete is igen letisztult, már már retro.
Nekünk nagyon bejött ez a fajta design, véleményünk szerint a lámpa mindenhová illik, beilleszthető. A modern LED technológiával a gyártó rendkívül minimális, energiatakarékos módot ígér.  Mivel élettartama nagyjából 40000 óra, így kimondottan hasznos lesz a zárt kialakítás, ami por- és rovarmentessé teszi. Márpedig a több évnyi megbízható használat, a letisztult, dizájnos kialakítás és a könnyű kezelhetőség miatt lazán megéri az árát.

VÉLEMÉNYÜNK

Egy letisztult kinézetű, jó anyagfelhasználású asztali okos lámpát kapunk az IWOOLE gyártótól, mely Tuya okosotthon alapú rendszerbe integrálható, ezen felül pedig még Alexa és Google Assistant támogatással is rendelkezik. Rendkívül könnyen és jól kezelhető, a lehetőségek száma végtelen funckiók, fényeket illetően.

Olvasóink részére most egy exkluzív kuponnal az eredeti US$34.99 vételár helyett most mindössze US$27.99 (8.000 Ft) áron vásárolható partnerünk, a Banggood áruház jóvoltából.

KUPON : BGHUJU620






Megjegyzések