BLITZWOLF®BW-FUN10 

"MINI LÉGKONDI" BEMUTATÓ

A nyári kánikula berobbanásához épp időben érkezett a
BlitzWolf BW-FUN10 4-in-1 készüléke. Ez egy olyan víztartállyal rendelkező ventilátor, ami ezáltal fúj kellemes, hűsítő levegőt. Értelemszerűen minél hidegebb folyadékot töltünk be, annál jobb lesz a hatás, így érdemes jeges, hűtött vizet használni. A gép víz nélkül, "szárazon" is működik, ilyenkor ventilátor üzemmódban csak forgatja a levegőt. Víz használata esetén megfelelő üzemmódban azt elporlasztva kifújja, nő a páratartalom, a hőmérséklet pedig csökken. Negyedik funkciója pedig a LED-es hangulatvilágítás.

Előre leszögezzük, hogy természetesen (hordozható) légkondicionálónak túlzás ezt a készüléket nevezni,  alapvetően arra találták ki, hogy jobban érezzük magunkat mellette. Teljesítménye, tudása nem összevethető egy bármiféle "profi" légkondiéval, de ebben a szegmensben és árkategóriában igen kellemes enyhülést képes biztosítani, ha hozzánk közel üzemeljük be.

Amire kitalálták, azt tudja azaz ha közvetlen magunk mellé állítjuk, úgy jól funkciónál, egy teljes szobát már nem tud teljesen lehűteni, avagy sokkal kevésbé érezhető a hatása. Azonban az mindenképpen elérhető vele, hogy például a mostani időkben egy home office-ban nem fogunk izzadni, nem "sülünk oda" a gép mellé. Avagy egy olyan régebbi autóban is jó szolgálatot tehet, amelyben nincsen légkondi.



Beépített akkumulátora 2600 mAh teljesítményű, ezzel a gyártó ígérete szerint 6 órát képes üzemelni. A 300 ml víztartály pedig nagyjából 5 óra alatt ürül ki, függve a sebességi fokozattól is, ez pedig három lépcsőben állítható.
A praktikus, bőr fülénél fogva pedig könnyedén és biztonságosan mozgathatjuk a berendezést.  Felül még egy RGB LED világítás is helyet kapott, ami színváltós üzemmódra képes.
Súlya : 873 g 
Mérete : 172.00 x 176.00 x 154.00 mm
Ventilátor : 1500rpm-2500rpm 
Akkumulátor :  2600mAh (Li-ion)










Saját tapasztalat a használatot követően azt mutatja, hogy tényleg kellemes, hűsítő közegben lehetünk ha a készülék nincsen 1-1.5 méternél távolabb Tőlünk.

Hangja teljesen elfogadható, nem zavaró, még a hármas (legnagyobb) fokozaton sem.

Éjjeliszekrényre téve a készülék 5-6 órás üzemképességét figyelembe véve egy kellemes, nyugodt alvást tud biztosítani egy forró, nyári napon.

A BlitzWolf® újra bebizonyította, hogy nagyon jó minőséget biztosít kiváló ár-érték aránnyal párosítva. Minket meggyőzött ez a "kütyü", kellemes, hűsítő élményben lesz részünk használatával. Részünkről mindenképp ajánlott ez a "mini légkondi" ! 


A készülék itthon még nem kapható, azonban olvasóinknak exkluzív ajánlatként

július 15-ig partnerünk a Banggood webáruház az akciós 39.99$ ár helyett mindössze 34.99$ azaz kb. 10,000 Forintos árat biztosít a BGBCNHU kupon használata esetén ingyenes (vámmentes) szállítással !


Vásárlás Exkluzív kuponkód :  BGBCNHU 


Megjegyzések