XIAOMI MIJIA AC-M9-SC : ASZTALI LÉGTISZTíTÓ BEMUTATÓ

A Xiaomi bemutatta új légtisztító készülékét, amely különösen ideális otthoni felhasználásra,
vagy esetleg irodába akár home office munkavégzéshez. Nem hagyományos kerek kialakításával egyedi, divatos megjelenése garantált és egyedülálló.

Az asztali légtisztító rendkívül hatékony szűréssel rendelkezik, amely akár a levegőben levő összes káros részecske 99,9%-át képes kiszűrni beleértve baktériumok, pollen, porszemcsék, gombák és atkákat is.
Felveszi a versenyt tudásával, képességeivel a nagyobb társai között is bátran megállja a helyét.

A készülék első pillantásra eltér a megszokottól Mi légtisztítóktól kör alakú kivitelével, kisebb méreteivel és alacsonyabb talppal. Ennek az állványnak köszönhetően könnyen elhelyezheti az íróasztalon. Könnyedén szabályozható a megtisztított levegő áramlási iránya is.

A készülék a robotporszívóknál megszokott csomagolásban, barna merev dobozban érkezett.

Az AC-M9-SC modell a legkisebb, legolcsóbb profi légtisztító ami kapható jelenleg, azonban a szűrési képességek pont, mint a nagyobb modelleknél.

4 fokozatban állítható, 99,9 százalékban képes kiszűrni a PM2.5-ös vagy annál nagyobb részecskéket, illetve az oldószerek gőzét a levegőből. Ezért teljesen mértékben megegyezik a tudása a nagyobb, drágább gépekével.

Súlya   : 2.1kg  
Mérete : 30.00 x 10.10 x 33.20 cm 
Teljesítmény : 4 fokozatú, állítható
Névleges teljesítmény : 6W

99,6%-os hatékonyságú szűrés a 0,3um részecskék esetében : kiváló minőségű kettős aktív szenes kettős szűrés, rendkívül hatékony a különféle légszennyezések kiszűrésére.

99,99%-os hatékonyságú antibakteriális és antivirális szűrés : dupla antibakteriális és vírusellenes bevonattal az egészséges, baktérium és vírusmentes levegő érdekében.


A készülék tetején található a ki-bekapcsoló gomb, illetve a wifi kapcsolat visszajelző LED, de akár a Mi Home telefonos applikációval is vezérelhető. A légtisztító leegyszerűsítve gyakorlatilag egy kivűlóan működő professzionális légszűrővel ellátott ventilátor. A felénk irányított és tisztított levegő megakadályozza, hogy egészségetelen, káros levegőt szívjunk be, illetve a leírása, paraméterei szerint megakadályozza a vírusfertőzés eselyét.
Ezen kívül eltünteti a vegyszerek, oldószerek gőzét, cigarettaszagot. Továbbá pedig jó hatással lehet ránk, ha allergiások vagyunk.
Összegezve ez a kis praktius készülék mindent tud, amit egy jobb légtisztítónak tudnia kell.
Mérete és kialakítása miatt nagyon praktikus és alkalmas otthoni munkavégzés esetén (home office), vagy akár gyermekünk tanuló sarkában, az iróasztal mellé vagy arra elhelyezve.

A készüléket pillanatok alatt felismeri annak bekapcsolást követően a Mi Home, azonnal elkezdi pásztázni az elérhető (2.4GHz és 5GHz hálózatokat egyaránt kezelni képes!) wifi hálózatokat, és nagyjából egy perc alatt üzembe helyezhető.










A légtisztító az egyes fokozaton már nagyon jó hatásfokkal működik, hangja nem zavaró, így akár egy kisebb méretű hálószobába is jó megoldás lehet, ha nem szeretjük, vagy nincsen helyünk a nagyobb, "torony" légtisztítónak.



Összegezve a tapasztalatokat : pár nap használat után azt lehet mondani, hogy ez az új kompakt méretű Xiaomi légtisztítónak mindenképp van létjogosultsága : nagyon praktikus otthoni, vagy kisebb irodákba akár munkaállomásokhoz használni.
Tudása, tulajdonságai megegyeznek a nagyobb "testvérek" tudásával, azonban kevesebb helyet foglal, és árban is jóval kedvezőbb azoknál.

Részünkről mindenképp ajánlott ez a kiváló Xiaomi asztali légtisztító. 

A termék megvásárolható partnerünk a Banggood webáruház Cseh raktárából néhány napos szállítással, exkluzív ajánlatunk és kuponunkkal rendkívül kedvező akciós áron mindössze 69.99 USD áron, a lenti kupon használatával. 

Vásárlás  KUPON : BGSHDUE


                                                                                                                      Facebook oldalunk



Megjegyzések