BLITZWOLF® BW-HP3 - BLUETOOTH FEJHALLGATÓ bemutató


A BlitzWolf® BW-HP3 Bluetooth fejhallgató zajszűrős mikrofonnal, 40mm-es hangszóróval akár 10 óra működéssel érkezett meg.
A gyártó mély basszust, kiváló sztereo hangzást ígér grafén kialakítású hangszórókkal, amelyek kimagasló hangminőséget biztosítanak.

De lássuk, mit kapunk... 
A fejhallgató a "szokásos" fehér-zöld dobozban érkezik, hozzá egy USB kábelt kapunk a töltéshez, illetve egy leírást.
A füles gazán igényes, jó fogású, professzionális megjelenéssel bír.
Over-ear kialakítású, vagyis egy átlag fület teljesen lefedő fejhallgatóról beszélünk.

Mérete, súlya :



Használható vezetékkel vagy vezeték nélküli kapcsolattal (Bluetooth 5), illetve önmagában is, microSD memóriakártyát használva.
Egy 40mm-es meghajtó van benne, ehhez tartozik a grafén membrán. Ennek jellemzője a kiváló basszus, de ez nem nyomja el a többi hangtartományt. Ezért ahol kell ott a basszus szól, de nem uralkodik az alap hangzás a mély irányába.
Ahogy a leírásban már olvasható volt mikrofonja is van, ez aktív zajcsökkentéssel is rendelkezik, így ez telefonhívások során is praktikus, hasznos. 


300mAh-es akkumulátorral rendelkezik, ez 10 órán keresztül képes szolgáltatni a zenét vagy telefonhívásokat kezelni, 1.5 óra alatt újratölthető.


Gyártói információk : 

Beépített, zajszűrős mikrofon + Bluetooth v5.0 - A BW-HP3 gyors, stabil alacsony késésű kapcsolatot biztosít Bluetooth-kompatibilis eszközökkel, például mobiltelefonokkal, táblagépekkel, számítógéppel 10 méteres hatótávolságon belül. A zajszűrős mikrofonnak köszönhetően a telefonálás is tökéletes hangzású lesz a másik félnek!

Grafén hangszórók - Tökéletes zenei élmény a valósághű zenékhez.

Többpontos kapcsolat - Egy fejhallgatóhoz egyszerre két Bluetooth-eszközhöz is csatlakoztatható.

Összecsukható kialakítás - A összecsukható fejpántot nem csak az íróasztalok helymegtakarítására tervezték, hanem így kényelmesen elfér a táskádban is.

A vezetékes üzemmód - 3.5 Jack kábellel vezetékes fejhallgatóként is használhatod, így a fejhallgató soha nem kapcsol ki.

Kényelmes viselés - A fülpárna az emberi bőr textúráját szimulálja, így biztosítva a tartós kényelmet. A lágy, párnázott fejpánt lehetővé teszi, a tökéletes illeszkedést kompromisszumok nélkül, valamint kiváló tartósságot biztosít.

Tömeg 240g
Érzékenység 100±3dB
Frekvencia tartomány 20Hz-20kHz
Bluetooth szabványok:  HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Működési hatótávolság: >10 méter


Saját tapasztalat a használatot követően azt mutatja, hogy tényleg igényes kialakítású fejhallgatót kapunk, nagyon jó hangminőséget biztosít a HP-3 modell, bőven árszint feletti minőséget nyújtva.

Mint a legtöbb alkalommal, a 
BlitzWolf® újra bebizonyította, hogy nagyon jó minőséget
biztosít kiváló ár-érték aránnyal párosítva.

Részünkről mindenképp ajánlott ez a remek fejhallgató !


A fejhallgató itthon 19,900 Forintos árcimkét kapott, azonban olvasóinknak exkluzív ajánlatként partnerünk a Banggood webáruházból mindössze 
25.99$ azaz kb. 7,700 Forintos árat kell kifizetnie, és vihető e remek, minőségi és divatos fejhallgató.

Vásárlás Exkluzív kuponkód : BGc41e2d



                                                                    Facebook oldalunk



Megjegyzések